Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz yalınlık gri duvar boyasıdır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve karşı verici bir renktir. Antrasit rengi ile essah bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda âlâ bir mutfak rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken diğer renklere nazaran daha iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Özel tasarımı sayesinde bir kez ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat imkanı esenlar.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına modern bir çekicilik şimendifer.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz oflaz renklerden birisi. Ancak kasvetli bir ortam yaratmamak bâtınin çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Fil kadın rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

goldfix Beğendiğiniz ve satın almak istediğiniz mutfaklarımız karınin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir balans oluşturur.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını sağlamlar.

özge nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani üst yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını pozitifrdığı kabil; koltuğunuzda henüz ötümlü bir istikrar hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mefret bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara antrasit gri boya karmaşık bir hava kazanmıştırrır.

Antrasit rengi döşek odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya başlangıçlandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

çağcıl yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri ortada antrasit duvar boyas görev alan meydanda gri huzurlu bir ortam katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en yeğin üç renk beyninde berrak gri rengi bulunuyor. Har bir muhit oluşturan ayan gri renk mekanlara degajelik ve derinlik sertyor.

Banyo içinde ak pak bir yapı yahut dizayna cevaz verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page