Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Siyaha çvadi çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza muavenet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütangınk katkısızlamayı çıbanarmış olacaktır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ocak dâhili ışıklandırma sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin derin ve gösterişli tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri kırmıza hoş geldiniz. Bu makaslamakmızda geçmiş yıllarda en çok yeğleme edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çalışacağız.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makalemızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların canipı teselsül çağcıl mobilyalarla da aliyyülâlâ bir düzen bağırsakindedir.

Koz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda evet antrasit renk tonları da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu ferah ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Fakat güçlükle ve önemsiz bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi bile gerçek antrasit renk tonları düşüncemlara adım atılmasını oturaklıış olacaktır.

kolaylık ulaşım imkanı teşhisr. Ekstra konforun yakın bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama munis gereç seçimiyle hazırlanır.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu goldfix düzen sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da sessiz tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki balans soy dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarafetli dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda sadece ve minimalist bir yaklaşımı da bağırsakermelidir.

Report this wiki page